Dana 7. novembra, svečano je obeležena slava škole “Koriolan Doban” iz Kuštilja, koja od 2007. godine ima svoju krsnu slavu, odnosno praznik Svetih arhangela Mihaila i Gavrila, praznik koji je pripadao porodici Doban, čije ime s ponosom nosi škola.
Prisutni su bili predsednici mesnih zajednica Kuštilja i Vojvodinaca, zaposleni u školi i roditelji.
Na početku rečima pozdrava, obratio direktor škole, profesor Mirča Boldovina. Između ostalog, napomenuo je aktivnosti koje su realizovane do sad i koje će se još realizovati do kraja, a najvažnije su bile reči:
“Bezbednost, prijateljstvo, tolerancija i empatija su nam prioriteti. Naša vrata su uvek otvorena za one koji žele isto.”
Takođe je povodom Dana škole organizovan likovni i literarni konkurs iz srpskog jezika, za sve učenike, gde su birani najbolji radovi. Učenici su nagrađeni školskim priborom, knjigama i diplomama.
Nakon toga, u sali za fizičko vaspitanje održana je priredba koju su činile pesme, recitali i scenski prikazi. U programu su učestvovali učenici škole iz Kuštilja od 1. do 7. razreda, zajedno sa svojim drugarima iz isturenog odeljenja u Vojvodincima.