7.02.2024. godine u našoj školi je obeležen dan kada je rođen Koriolan Doban po kome je naša škola dobila ime.

U parku ispred škole, gde se nalazi bista Koriolana Dobana i spomenik posvećen svim poginulim meštanima Kuštilja u Drugom svetskom ratu, održan je mali čas istorije, posle kojeg se pristupilo polaganju venaca i sađenju još jednog drveta od strane učenika i direktora škole.

Događaju su prisustvovali Slaviša Maksimović član Gradskog veća za ruralni razvoj, Daniel Bala konzul savetnik u Generalnom konzulatu Rumunije u Vršcu, Viorel Balađan predsednik MZ Kuštilj, članovi SUBNOR, direktori škola, učenici i nastavno osoblje naše škole i po prvi put je prisustvovala i delegacija iz Lugoža iz Rumunije.
Prisutnima su se obratili direktor OŠ „Koriolan Doban“ Mirča Boldovina, predsednik SUBNOR Vršac Dragoljub Đorđević i član Gradskog veća zadužen za kulturu dr Trajan Kačina.
Posle svečanog dela i polaganja venaca, učenici iz Kuštilja i Vojvodinaca priredili su prigodan program za sve prisutne, nakon čega su dodeljene nagrade na likovnom konkursu, realizovanom u čast Koriolana Dobana. Koordinator priredbe bila je nastavnica srpskog jezika Jelena Veselinović.
Za dekor u sali i posluženje pobrinule su se članice udruženja žena „Dolina Lipe“ iz Kuštilja.